Yhteistyökumppanit

Tule tekemään kanssamme näkyvää yhteistyötä Valkeakosken junioriurheilun hyväksi ja lähde Ankanuiton yhteistyökumppaniksi!

Ole yhteydessä ja sovitaan yhdessä sinulle ja yrityksellesi sopiva hyvä yhteistyöpaketti. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen valkeakoskenankanuitto (at) gmail.com.

Pääsääntöisesti keräämme vuotuiseen ankanuittokilpailuun palkintoja vuoden vaihteessa sekä tammikuussa, jotta saamme arpajaisluvan käsittelyyn ajoissa. Kun lupaa haetaan, laitamme liitteeksi jo palkintolistan. Tämän jälkeen emme voi enää lisätä itse päätapahtumakilpailun palkintollistalle palkintoja.

Muita mahdollisia yhteistyökumppanikeinoja löytyy myös. Voit toimia esim. yhteistyökumppanina Vappuna 1.5. tapahtumassa tai voit mm. tukea Somekilpailujamme palkinnoin.

Myös tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi voi ryhtyä. Tästä tehdään erikseen sopimus.

Ankanuitto mainostaa yhteistyökumppaneitaan mm. ankanuitto.fi -sivustolla, Ankanuiton Facebook -sivullaa ja Instagramissa. Pääyhteistyökumppanin logo sijoitetaan pääsääntöisesti kaikkiin ankanuiton materiaaleihin ( ei muiden yritysten mainoksien kanssa.)