Ankka Karaoke

Valkeakosken ankanuitto ja Pub Juoma Valkeakoski yhdessä järjestivät ihka ensimmäisen ANKKA-karaokekilpailun torstaina 27.4.2023 klo 18:00. Mukaan oli lähtenyt mahtavia laulajia! Kiitämme kaikkia osallistujia upeista suorituksista!

Voittajaksi kruunattiin Matti Seppänen, toiselle sijalle Juho Karvonen ja kolmannelle sijalle pomppasi Armi Ovaska. Illan odotetuimman tittelin ”ankkamaisin esiintyjä” pokkasi Elina Puro upealla ankkateemaisella laulullaan ja vaatteillaan.

Säännöt:

Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, jotka eivät ole päätoimisia laulajia. Kilpailuun ei saa osallistua mikäli laulajalla on managerointisopimus tai levytyssopimus major-yhtiön kanssa tai hän on sopimuksella kiinnitettynä solistiksi tuotannossa.

Kilpailukappaleet

Kappaleet saavat olla mitä kieltä ja mitä genreä hyvänsä. Voit tutustua kappaleisiin ennakkoon lataamalla itsellesi singa sovellus play-kaupasta, tutustu osoitteessa https://singa.com/fi

Kilpailun kulku

Jokainen laulaja laulaa yhden kilpailukappaleen, jonka perusteella
valitaan viisi laulajaa finaalikierrokselle. Tasapisteissä tuomaristo neuvottelee ja äänestää tuloksesta. Finaalikierrokselle päässeet laulajat laulavat yhden kappaleen. Finaalikierroksen jälkeen tuomaristo kokoontuu valitsemaan voittajan sekä muut palkittavat.

Epäsopiva käytös ja sääntörikkomukset

Tuomaristolla on oikeus diskata kilpailusta ilman erillistä varoitusta kilpailija, joka käyttäytyy häiritsevästi, epäsopivasti tai epäkunnioittavasti muita kilpailijoita, yleisöä tai itse kilpailua kohtaan. Ankkakaraokessa on nollatoleranssi kaikenlaiselle syrjinnälle, kilpailu on poliittisesti riippumaton ja puolustaa tasa-arvoa ja globaalia ystävyyttä. Laulun sanoma tai esitys eivät saa olla ristiriidassa Ankkakaraoken arvojen kanssa. Huomattavasti päihtyneenä esiintyminen on kiellettyä.

Voittajan velvollisuudet kilpailun jälkeen

Ankkakaraoke-kilpailun voittaja on velvollinen esittämään yhden kappaleen kilpailun jälkeen.

Palkinnot

Karaoken kolme parasta ja ankkamaisin suoritus palkitaan erikoiskumiankalla, sekä Pubin puolelta mm. ruokalahjakortilla.

Tuomaristo

Tuomaristo koostuu vahvoista musiikin- ja tapahtumien ammattilaisista. Ankka Karaoken tuomaristossa istuvat Rautsi, Salla Flinkman ja Tuomari X.

Tarjous

Pubi Menu -20% illan aikana

Kilpailuun osallistuminen on maksuton ja tapahtumaan on vapaa pääsy!