Seurat

Urheiluseurat ja muut järjestävät tahot 2023

Arpajaisista saatu tuotto käytetään kilpailua järjestävien urheiluseurojen ja muiden lasten hyväksi toimivien instanssien lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Käy tutustumassa urheiluseurojen toimintaan alta löytyvien linkkien kautta.

Valkeakosken Voimistelijat
Kiekko-Ahma
Valkeakosken Koskenpojat
FC Haka Juniorit
BLD Ringette
Isku-Veikot
Futsal Mad Max
Haka ry, Haka-Basket
Walklandia
Kepparimaa

Vuoden 2023 tapahtumassa mukana toimintaansa esittelemässä Valkeakosken Latu ry sekä Valkeakosken Korvenkävijät, joilla on myös tapahtumassa myyntipiste kanavan eteläpuolella.

Valkeakosken ankanuitto on kaupungissa toimivien urheiluseurojen ja muiden lasten hyväksi toimivien instanssien yhdessä järjestämä tapahtuma. Seurat valitsevat vuosittain keskuudestaan osallistujat edustamaan seuraa ankanuiton järjestelytoimikuntaan. Yksi seuroista on aina vetovastuullinen. Vuodesta 2020 vetovastuullinen seura on ollut Valkeakosken Voimistelijat. Tätä aikaisemmin vetovastuullisina seuroina on toiminut Haka Gym sekä FC Haka Juniorit.

Haluaako urheiluseurasi tulla mukaan järjestämään hienoa tapahtumaa Valkeakoskella ja saamaan lisätuloja nuorisotyönsä kehittämiseen? Laita viestiä valkeakoskenankanuitto(at)gmail.com.