Seurat

Tapahtumaa järjestävät urheiluseurat ja yhdistykset 2024

Vuonna 2024 ankanuiton tapahtumaa on järjestämässä 9 seuraa/yhdistystä. Järjestäjät (harrastajat, toimihenkilöt, vapaaehtoiset) myyvät ankka-arpoja 27.3.2024 alkaen.

Arpajaisista saatu tuotto käytetään kilpailua järjestävien urheiluseurojen ja muiden lasten hyväksi toimivien yhdistysten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Käy tutustumassa urheiluseurojen ja muiden yhdistysten toimintaan alta löytyvien linkkien kautta.

Valkeakosken Voimistelijat
Kiekko-Ahma
Valkeakosken Koskenpojat
FC Haka Juniorit
BLD Ringette
Isku-Veikot
Futsal Mad Max
Walklandia
Kepparimaa

Vuoden 2024 tapahtumassa mukana toimintaansa esittelemässä myös

Valkeakosken Latu ry

Valkeakosken ankanuitto on kaupungissa toimivien urheiluseurojen ja muiden lasten hyväksi toimivien yhdistysten yhdessä järjestämä tapahtuma. Seurat valitsevat vuosittain keskuudestaan osallistujat edustamaan seuraa ankanuiton järjestelytoimikuntaan. Yksi seuroista on aina vetovastuullinen. Vuodesta 2020 vetovastuullinen seura on ollut Valkeakosken Voimistelijat. Tätä aikaisemmin vetovastuullisina seuroina on toiminut Haka Gym sekä FC Haka Juniorit.

Haluaako urheiluseurasi tai yhdistyksesi tulla mukaan järjestämään hienoa tapahtumaa Valkeakoskella ja saamaan lisätuloja nuorisotyönsä kehittämiseen? Laita viestiä valkeakoskenankanuitto(at)gmail.com.