Ohjelma ja tapahtuma-alue

Ankanuitto 1.5.2023

10:00 Radan rakentaminen alkaa eteläpuolella (poliisilaitoksen puoli).

12:00 Lepänkorven puistossa koko koskin työväen vappujuhla, pomppulinna avoinna lapsille 11:30 alkaen (Ilmainen).

13:00 Vappujuhlan jälkeen pomppulinnan tarjoaa ankanuittoon yhteistyökumppani!

13:00-13:30 Seurojen kioskit ja mahdolliset toimintapisteet avautuvat. Mukana on myös toimintaansa esittelemässä keskustan puolella Valkeakosken Latu ja kanavan eteläpuolelta löydät Valkeakosken Korvenkävijöiden myyntipisteen.

13:30 Ankanuiton teltalla käynnistyy vuosiankkamyynti ja paikalla myös Aku Ankka Taskareiden jakelupiste. Ankanuiton teltalla on myös mahdollisuus osallistua oheiskilpailuihin ilmaiseksi. Palkintona arvotaan mm. lahjakortteja Brodeeraustuotteelle, kuntokeskus Kanavaan sekä Mäkipäälle.

13:30 Taikaponit saapuvat sulostuttamaan ankkakansaa. Taikaponit ankanuittoon tarjoaa Ilmajooga Valkeakoski.

Ankanuiton tapahtuman lasten maailmassa on tarjolla maksuttomana yhteistyökumppaneiden tarjoamana pomppulinna, Taikaponit tapahtumaan tarjoaa Valkeakosken Ilmajooga. Pääyhteistyökumppanimme, OP Etelä-Pirkanmaa, Hanna Hippo saapuu paikalle ja jakaa saippuakuplia lapsille ja lastenmielisille aina siihen saakka, kun ankat tiputetaan! Mukana ehdottomasti myös Kepparimaa ja Walklandia!13:30 Musat soimaan, tule kuuntelemaan ankanuiton vuoden artistia:
– Ankanuiton tapahtuman musiikista vastaa tänä vuonna Salla Flinkman.
– Juontajina Rautsi ja Esa Heritty
– Yhteistyökumppaneiden ja urheiluseurojen haastatteluita

14:15 Salla Flinkman esiintyy

15:00 Kisa-ankat tiputetaan Putaan sillalta
HUOM! Pyydämme välttämään sillalla kulkua klo 14:30-15:05 suuren ankka -kuljetuskaluston (isompi kuin viime vuonna) takia turvallisuussyistä. Ymmärrätte varmaan, että turvallisuus ensin!

15:30 Salla Flinkman esiintyy

Kuulutetaan 5 ensimmäisen palkinnon voittajanumerot. (Palkintolista kokonaisuudessaan julkaistaan loppuillan aikana ankanuiton nettisivulla).

Tapahtuma-alueen kartta

Lasten maailmassa Taikaponit, Pomppulinna, Kepparit, Walklandia sekä OP Etelä-Pirkanmaa.

Pirkka Lines – avoimet ovet, myyntiä.

Urheiluseurojen kioskeja tai tapahtumapisteitä keskustan puoli: FC Haka Juniorit: T2012 & T2014, P2013, P2011. VaKP, Latu, BLD, Isku-Veikot ja Kiekko-Ahma
Eteläinen puoli: FC Haka juniorit P2009 ja T18-14, Korvenkävijät

Myynnissä mm. mokkapaloja, pullaa, lakuja, vohveleita, Kouvolan lakritsia, Pehmistä, makkarat, munkit, kahveet, limut ja pillimehut, Hattaraa, Poppareita, Metrilakua, Pizzaa ja lättyjä. Osalla kioskeista saattaa olla erilaisia maksuvaihtoehtoja mm. käteinen, MobilePay, korttimaksut, mutta varaudu myös käteiskauppaan.

VPK kalustoa näytillä tapahtuma-aukiolla, jossa myös Ankanuiton piste sekä juontajat ja esiintyjä.

Salla Flinkman

Salla Flinkman on valkeakoskelainen laulaja-lauluntekijä, joka on tunnettu vahvasta tulkinnastaan ja energisistä soolokeikoistaan kitaransa kanssa. Hänen yli kymmenen vuoden uralleen on mahtunut satoja keikkoja, useita singlejulkaisuja sekä vierailuja myös muiden artistien albumeilla niin laulajana kuin biisintekijänäkin. Flinkman on viime vuosina keskittynyt kirjoittamaan lauluja englanniksi, mutta tänä vuonna artisti aikoo tehdä näyttävän paluun kotimaisen musiikin pariin.

Kesällä 2023 julkaistavan kappaleen tuottajana toimii Sami ”Samson” Tamminen, joka vastasi myös Flinkmanin viimeisimmän suomenkielisen singlen Skannaa mua (2017) sovituksesta. Tyylillisesti artisti kertoo uusien kappaleidensa yhdistelevän asioita hänen aiemmasta tuotannostaan. Luvassa on sopivassa suhteessa herkkyyttä ja voimaa, isoja popmelodioita, kantrityylisiä kitaroita sekä rehellisiä sanoituksia.

linkit Sallan somekanaviin:

www.facebook.com/sallaflinkmanofficial

www.instagram.com/sallaflinkmanofficial

Sallan musiikkia löytyy kaikista striimauspalveluista. Youtubesta voit kuunnella vaikka Sallan Skannaa mua musavideon. 

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin!

Ankanuiton sivuilta löytyviä kuvia ei saa käyttää ilman Valkeakosken ankanuiton/kuvaajan lupaa!